میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم میشناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.
همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیهی پزشک نباید عناب مصرف کنند.
به همین دلیل در این مطلب از غفاری دایت به سراغ عناب رفتهایم تا آن را به شما معرفی کنیم. در این مطلب به شما میگوییم خواص عناب تازه چیست؟! خواص عناب برای زنان، خواص عناب برای مردان، کبد و کلیه کدام هستند و عناب چه عوارضی دارد. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. مهمترین خواص عناب در یک نگاه
درباره طریقه مصرف عناب برای لاغری باید گفت که عناب ممکن است میوه جدیدی برای برخی از شما به حساب آید. اگرچه میتوان آن را مانند هر میوه دیگری خورد، اما میتوانید آن را به روشهای دیگری نیز در رژیم غذایی خود بگنجانید.
برای اطلاع از طرز تهیه دمنوش عناب برای سرماخوردگی کلیک نمایید.
میوه عناب میتواند به مبارزه با عفونتها کمک کند زیرا سرشار از فیتوکمیکالهای تقویت کننده سیستم ایمنی خواص چای با عناب است.
این ویتامینها از عوال مهم در سوختوساز چربی، پروتئین و کربوهیدراتها هستند.
کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت میشود.
عناب تازه و خشک هر دو بهسبب ارزش غذاییشان نزد چینیها اهمیت فراوانی دارند.
بهبود سلامت قلب نیز از خواص عناب خشک است. عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگهای خونی شما را شل میکند و به تنظیم سطح فشار خون کمک میکند.
عناب خشک (برای مثال عناب خشک چینی) ویتامین ث و مواد معدنی بسیار بیشتری دارد. در این مطلب، درباره خواص عناب تازه و خشک مواردی بیان و سپس جدول ارزش غذایی عناب تازه و خشک ارائه خواهدشد.
بنابراین و برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، در این قسمت به بیان این داروها و موارد عدم مصرف میپردازیم تا در هنگام مصرف آنها، از خوردن عناب خودداری کنید.
این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک میکنند.
اگرچه خاصیت عناب خشک برای مردان کم نیست اما زیادهروی در مصرفش میتواند مشکل ساز باشد.